Cele mai interesante calatorii, in destinatii unice, nu sunt deloc ieftine, motiv pentru care multi pasionati nu reusesc sa ajunga in acele locuri.



Orient Express versus InterRail Pass, Europa

O calatorie cu legendarul tren Venice Simplon Orient Express este o combinatie de romantism si aventura, care nu trebuie ratata, insa nu este o experienta deloc ieftina.

De exemplu, o excursie de sase zile Paris-Istanbul cu renumitul Orient Express costa circa 13.000 de euro de persoana.

In acelasi timp, cinci zile cu InterRail Pass pe aceeasi distanta costa circa 190 de euro sau 455 de euro la clasa intai.

Insulele Galapagos versus Isla de la Plata, Ecuador

Isla de la Plata este cunoscuta sub denumirea de “Galapagosul saracului” si este situata la doar 27 de kilometri departare de teritoriul continental al statului sud-american Ecuador, in timp ce renumitele Insule Galapagos sunt la o distanta de peste 1.000 de kilometri.

Aici turistii pot vedea animale marine, precum balene si lei de mare sau pasari, ca fregate sau albatrosi, insa nu gasesc broastele testoase gigante sau pinguinii din Galapagos.

O zi de excursie in Plata costa in jur de 27 euro, in timp ce o croziera de opt nopti in Galapagos costa peste 1.100 de euro.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.