Vladimir Putin, a criticat marti Guvernul pentru intarzierile inregistrate in punerea in aplicare a promisiunilor electorale, la un an de la revenirea sa la Kremlin, si a avertizat ministrii ca este in joc responsabilitatea lor personala.

"Astept de la voi o concentrare si o responsabilitate maxime, trebuie sa actionati mai repede si in mod mai eficient", a declarat seful statului in cadrul unei reuniuni a Guvernului, organizata la un an de la preluarea functiei.

"Este inacceptabil ca decizii foarte importante sa fie intarziate de refuzul unora de a-si pune in joc responsabilitatea personala, cand programele sufera din cauza proastei comunicari intre ministri si administratii sau a absentei unor recomandari clare din partea puterii federale catre regiuni", a adaugat el, scrie MEDIAFAX.

Seful statului, reales anul trecut pentru un al treilea mandat dupa ce i-a cedat postul timp de patru ani lui Dmitri Medvedev, a criticat in special tergiversarea redactarii reformelor destinate stimularii activitatii economice si ameliorarii climatului de afaceri.

"Nu sunt inca adoptate. De ce? Din toamna s-a dezbatut, s-a ajuns la un punct comun apoi au fost bagate sub covor", a deplans presedintele.

Guvernul se afla sub o presiune din ce in ce mai mare, in timp ce cresterea economica a incetinit in ultimele luni, aflandu-se intr-un punct mort in primele doua luni ale anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.