Cu totii ne dorim vacante cat mai placute, in care sa ne relaxam si sa vedem locuri unice. Iata cele mai frumoase 10 situri din lume, pe care nu trebuie sa le ratezi, conform wall-street.ro.

Angkor, Cambodgia

Regiunea Angkor, aflata la 20 de minute de mers cu tuk-tuk-ul din orasul Siem Reap, se mandreste cu templul hindus Angkor Wat. Templus este cel mai important centru religios si cel mai mare complex monumental religios din lumea actuala.

Aceasta destinatie este preferata de o multime de turisti, care ajung in regiune in special in perioada noiembrie-februarie, cand nu ploua si temperaturile variaza intre 23-30 de grade Celsius.

Acropole, Grecia

Turistii care vin in Grecia nu rateaza dealul Acropole, aici putand vizita ramasitele mai multor cladiri vechi de mare importanta arhitecturala si istorica din istoria elenilor, intre cele mai renumite numarandu-se Partenonul.

Dealul Acropole, poate una dintre cele mai cunoscute destinatii din Grecia, este accesibil turistilor, putandu-se ajunge si pe jos din Atena.

Insulele Galapagos, Ecuador

Situate la aproximativ 1.000 km departare de teritoriul continental al statului sud-american Ecuador, insulele se numara printre primele situri incluse in patrimoniul UNESCO.

Insulele atrag o multime de turisti curiosi sa vada cratere vulcanice, asa cum o pot face pe Insula Isabela. De asemenea, un punct principal de atractie in Insulele Galapagos este fauna de aici, intre cele mai celebre numarandu-se testoasele uriase.

Pe insulele Galapagos se poate ajunge cu usurita, fiind deservite de mai multe companii aeriene, insa cel mai placut mod de a le exploata este printr-o croaziera.

Citeste restul topului pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.