Nigel Evans, vicepresedintele Camerei Comunelor din Marea Britanie, a fost arestat sub acuzatia de violare a unui barbat si de agresiune impotriva altuia.

Deputatul Partidului Conservator a fost interogat de anchetatori fiind suspectat de presupuse agresiuni impotriva a doi tineri de aproximativ 20 de ani, potrivit adevarul.ro. Acesta acte ar fi fost comise dupa 2009 in localitatea Pendleton, unde Evans (55) a avut domiciuiul intre iulie 2009 si martie 2013.

Ales ca deputat in 2002, Nigel Evans este cunoscut ca un militant pentru drepturile minoritatilor sexuale, in 2010 facandu-si publica homosexualitatea, motivand ca a "obosit sa traiasca in minciuna".

Prim-ministrul David Cameron a fost informat deja in legatura cu arestarea lui Evans.

"Este un soc total. Nigel este un personaj iubit. Nimeni nu poate sa creada ca i se intampla asa ceva", a declarat Jon Bercow, purtator de cuvant al Camerei Comunelor, citat de The Guardian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.