Pentru doua treimi dintre femeile britanice participante la un sondaj, publicat de dailymail.co.uk, mersul la sala de fitness inseamna mai mult decat sa imbrace o pereche de pantaloni de sport si un tricou, presupunand si un minutios proces de machiere.

Potrivit rezultatelor sondajului, doua treimi dintre femeile care au participat la sondaj au declarat ca s-ar machia minutios pentru participarea la un maraton si chiar pentru o alergare in parc, in timp ce peste 60% dintre respondente sustin ca se machiaza usor de fiecare data cand merg sa faca sport.

"Britanicele doresc sa arate mereu bine in public, iar sala de fitness este unul dintre cele mai populare locuri sociale acum. Asta cu atat mai mult cu cat inovatiile in domeniul machiajului - mascara rezistent la apa, creme si fond de ten care permit pielii sa «respire» - sunt din ce in ce mai avansate", spune Emma Leslie, reprezentanta portalului escentual.com, care a realizat sondajul.

Aceasta adauga ca majoritatea femeilor isi petrec, in medie, o ora si jumatate la sala de fitness si doresc sa arate bine in eventualitatea in care se intalnesc cu cineva cunoscut, scrie MEDIAFAX.

Dar sala de sport nu este singurul loc unde femeile din Marea Britanie prefera sa mearga machiate. Aproximativ 67% dintre ele spun ca se machiaza de fiecare data cand merg la cumparaturi, in timp ce jumatate declara ca se machiaza la scoala.

Acelasi sondaj arata ca 99% dintre respondente se machiaza atunci cand merg la serviciu sau la un interviu pentru angajare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.