Institutul de Tehnologie al Massachusetts din Boston a fost incercuit de oficiali din cadrul serviciilor de securitate in urma unor focuri de arma, a anuntat joi seara Universitatea pe site-ul sau de Internet.

"Ramaneti in afara zonei pana la noi ordine. Nu se stie daca sunt victime", potrivit alertei difuzate de site-ul de Internet.

MIT este situat in Boston, unde un dublu atentat a provocat moartea a trei persoane si ranirea altor aproximativ 180, luni, la linia de sosire a maratonului.

Focuri de arma si explozii, in timpul urmaririi suspectului de la MIT

Focuri de arma si explozii s-au auzit vineri pe strazile situate in apropiere de MIT, unde este urmarita o persoana care a impuscat un politist la aceasta universitate din Boston, au declarat martori oculari. Este posibil ca o persoana sa fi fost lovita de gloante in timpul schimbului de focuri, cand politistii puternic inarmati au lansat o ampla operatiune de cautare dupa uciderea unui coleg de-al lor la Massachusetts Institute of Technology, scrie MEDIAFAX.

Politistul vizat de focurile de arma de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, in Boston, a decedat, au anuntat posturile locale de televiziune.

Mai multe dispozitive explozive ar fi fost folosite impotriva politiei in incidentul din Watertown, in Massachusetts, a declarat Dave Procopio, purtatorul de cuvant al politiei statului Massachusetts.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.