CNN si mai multe institutii de presa au fost nevoite sa retraga stiri care anuntau ca a fost arestat un suspect in cazul atentatelor de la Boston.

Departamentul american al Justitiei neaga efectuarea unei arestari in ancheta privind atentatele din Boston, informeaza CNN, citeaza MEDIAFAX.

Anterior, surse citate de CNN declarau ca un suspect a fost arestat in investigatia privind atentatele de la maratonul din Boston. Stirea a fost preluata de Boston Globe, Fox News si Associated Press. Fox News a declarat chiar ca suspectul este un barbat de culoare inchisa a pielii, conform Huffington Post.

Potrivit unei surse din cadrul Biroului Federal de Investigatii, un suspect ar fi fost identificat pe baza imaginilor inregistrate de sisteme video de supraveghere. Alti oficiali au declarat ca au fost facute "progrese substantiale" in ancheta declansata dupa exploziile de la maratonul din Boston.

La putin timp dupa comiterea atentatului, presa s-a grabit de asemenea sa relateze ca un suspect a fost arestat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.