Cel putin trei persoane au murit in urma cutremurului de 6,3 (6,1, potrivit Institutului seismic iranian) produs marti in sudul Iranului, anunta autoritatile locale.

Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte aproximativ 800 au fost ranite in urma cutremurului de 6,3 (6,1, potrivit Institutului seismic iranian) produs marti in sudul Iranului, anunta autoritatile locale.

Potrivit Televiziunii publice iraniene, bilantul este de cel putin 30 de morti si 800 de raniti, iar un sat a fost distrus in totalitate. "Pana in prezent, bilantul victimelor este de 30 de morti si 800 de raniti", a declarat Fereydoun Hassanvand, guvernatorul provinciei Bushehr, citat de agentia ISNA.

Un cutremur cu magnitudinea de moment de 6,3 s-a produs marti in sudul Iranului, anunta Institutul american de geofizica (USGS). Seismul a avut loc la ora locala 16.22 (14.52, ora Romaniei), la adancimea de zece kilometri.

Epicentrul a fost la aproximativ 40 de kilometri nord de litoralul Golfului Persic, la 89 de kilometri sud-est de orasul iranian Bandar Bushehr (unde exista și o centrala nucleara), la 92 de kilometri sud-est de Borazjan, la 103 kilometri sud-vest de Firuzabad si la 124 de kilometri sud de Kazerun, scrie realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.