Un atacator a ucis astazi treisprezece persoane, dintre care si un bebelus, si a ranit alte trei intr-un sat din apropiere de Belgrad, capitala Serbiei.

”Directorul politiei, Milorad Veljovic care a sosit la fata locului a declarat RTS ca 12 persoane au fost ucise pe loc, iar al treisprezecelea cedat la Centrul de Urgenta. Criminalul, care e ranit, pt ca a incercat sa se sinucida, este bolnav psihic, diagnostic confirmat de autoritati”, potrivit evz.

Ljubisa B., atacatorul, un barbat in varsta de 60 de ani, a incercat sa isi omoare si sotia, dupa care s-a impuscat. Potrivit primelor informatii furnizate de medici, ambii sunt in stare grava la spital.

Un purtator de cuvant al Ministerului sarb de Interne a confirmat pentru AFP ca mai multe persoane au fost gasite moarte in doua case, in satul Velika Ivanca, la 50 de kilometri sud de Belgrad, fara sa vrea sa precizeze numarul victimelor si anuntand ca este in curs o ancheta.

Presa sarba scrie ca atacatorul se afla printre raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.