Gian Paolo Vanoli, un om de stiinta italian, de 70 de ani, sustine ca vaccinurile obligatorii facute in copilarie provoaca homosexualitatea.

”Copilul este vaccinat, creste și incearca sa isi descopere personalitatea, dar daca aceasta este inhibata de mercur sau de alte substante prezente in vaccin care afecteaza creierul, micutul devine homosexual. Problema va fi observata in special la generatiile urmatoare, deoarece atunci cand un cuplu de homosexuali are copii, acestia o vor duce mai departe", a declarat cercetatorul.

Vanoli este renumit pentru promovarea medicinei alternative si pentru faptul ca este impotriva vaccinarilor de orice fel.

"Homosexualitatea este o boala, chiar daca Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis ca nu este asa. Fiecare vaccinare produce homosexualitate, deoarece inhiba formarea personalitatii. Este chiar o forma de autism”, a continuat acesta.

In ciuda acestor declaratii, Vanoli sustine casatoriile intre persoanele de acelasi sex si precizeaza ca nu invinovateste oamenii de aceasta „boala”, cum se pot blama oamenii care se imbolnavesc de cancer sau alte maladii incurabile, scrie Huffingtonpost.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.