Rata sinuciderii in Bulgaria este una dintre cele mai ridicate din Europa, au explicat expertii bulgari, pe fondul recentelor tentative de autoincendiere din aceasta tara.

In cadrul unei conferinte la Burgas, psihologii au explicat faptul ca saracia si stresul sunt motivele principale care stau la baza valului de sinucideri din Bulgaria din ultima perioada, sfatuind cetatenii sa consulte un specialist de fiecare data cand simt ca trec printr-o perioada mai dificila. Acestia au mai precizat ca bulgarii apeleaza rareori la serviciile psihologilor.

O campanie de prevenire a sinuciderii a fost lansata in Bulgaia in urma cu o saptamana.

In total sase persoane care si-au dat foc in ultima luna in Bulgaria, iar patru dintre ele si-au pierdut viata. In plus, zilnic se raporteaza autoritatilor cazuri de sinucideri prin spanzurare sau persoane care s-au aruncat in fata trenului, de pe poduri sau de pe cladiri inalte, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.