Grecia ramane una din destinatiile de top la nivel european, pentru romani fiind de ani buni pe locul doi in clasamentul preferitelor de concediu, dupa Turcia.

Santorini

Peisaje de vis, a caror descriere iti poate da batai de cap. Micuta insula vulcanica Santorini a devenit imaginea Greciei, cu casele sale albe, simple, cu cerul de o nuanta de albastru care a luat numele insulei si o mare incredibila. Insula este recomandata celor mai romantici, celor aflati in luna de miere, pasionatilor de fotografie sau celor care nu se satura sa admire frumusetea naturii, scrie consilierturism.ro.

Atena

Unul dintre cele mai vechi orase ale lumii occidentale, cu o istorie de peste 6.000 de ani, Atena isi asteapta si astazi turistii la adapostul celor patru lanturi muntoase, care o pazesc. Orasul tii se poate parea aglomerat si destul de murdar din cauza deselor greve ale gunoierilor, insa daca ai ajuns in capitala Greciei ar fi pacat sa ratezi cateva puncte de interes major.

Afla mai multe despre atractiile Greciei pe consilierturism.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.