Miliardarul rus Boris Berezovski a murit sambata la Londra la varsta de 67 de ani, in locuinta sa din Surrey, in sudul Angliei, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia Tim Bell.

"Da, a murit. Mi-a confirmat avocatul lui in aceasta dupa-amiaza", a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al lui Boris Berezovski, scrie MEDIAFAX.

Potrivit presei britanice, intre care BBC, omul de afaceri ar fi fost gasit mort sambata dimineata in locuinta sa din Surrey.

Fosta eminenta gri a Kremlinului in timpul lui Boris Eltin, cazut in disgratie odata cu preluarea puterii de catre Vladimir Putin, Berezovski a obtinut statutul de refugiat politic in Marea Britanie in 2003. Moscova a cerut Londrei in mai multe randuri, dar fara succes, extradarea acestui om de afaceri controversat, inculpat in Rusia pentru ca a facut apel la o lovitura de stat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.