Autoritatile poloneze ancheteaza un dublu asasinat comis in sediul Filarmonicii din Silezia Inferioara, o provincie din vestul Poloniei, unde au fost descoperite doua cadavre - cel al unei interprete la harpa si cel al unui paznic -, informeaza huffingtonpost.com.

Potrivit politiei poloneze, trupul neinsufletit al unui paznic a fost gasit, vineri dimineata, intr-o balta de sange, iar cadavrul unei interprete la harpa, in varsta de 26 de ani, a fost descoperit intr-o alta aripa a aceleiasi cladiri din orasul Jelenia Gora.

Muziciana poloneza venise de la Varsovia pentru a sustine un concert vineri seara in orasul Jelenia Gora si fusese cazata intr-o camera pentru oaspeti din sediul Filarmonicii din Silezia Inferioara, transmite MEDIAFAX.

Violetta Niziolek, purtatoarea de cuvant a Procuraturii poloneze, a dezvaluit faptul ca politia din aceasta tara considera ca tragedia reprezinta un caz de dublu asasinat si a initiat deja o ancheta.

Ea a mai declarat pentru postul privat de televiziune TVN24 ca paznicul care a fost asasinat avea intre 50 si 60 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.