Uitati de Hawaii, Maldive sau Seychelles unde putini au sansa de a ajunge, mai ales ca cea mai apreciata plaja de pe glob este intr-o insula italiana.

1. Plaja Iepurilor- La Spiaggia Dei conigli, Italia

Este situata pe insula Lampedusa, la aprox.18 kilometri de localitatea Agrigento din Sicilia, de unde se poate ajunge cu vaporasul. Apele de o claritate si o culoare deosebita, demne de Caraibe, plus nisipul fin si (relativa) izolare au propulsat aceasta insula pe locul I in clasamentul pe 2013 la nivel mondial, plaja care a tot fost inclusa in diferite topuri in ultimii ani.

Chiar daca se numeste "Plaja Iepurilor", este putin prrobabil ca-i veti intalni pe urechiati, insa poate aveti norocul sa dati "nas in nas" cu vestitele "careta-careta" (testoase uriase) care-si depun aici ouale ( inca), relateaza consilierturism.ro.

2. Grace Beach, insula Providenciales, arhipelagul Turks &Caicos, Caraibe.

Aceasta plaja, lunga de aproximativ 18 de kilometri, este un paradis pentru cei cu dare de mana care iubesc marea, sporturile nautice si soarele. Culoarea apei si cea a nisipului "fin ca zaharul" iti "taie" pur si simplu respiratia. Insula, "abonata" in diferite topuri de turism, are propriul aeroport, desi acum cativa zeci de ani era nelocuita.

Citeste mai multe despre cele mai apreciate plaje din lume pe
consilierturism.ro.

Citeste si: Cele mai ciudate plaje din lume


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.