Fostul ambasador al statului Panama pe langa Organizatia Statelor Americane, Guillermo Cochez, sustine ca Hugo Chavez ar fi decedat ce acum doua luni si nu a exclus ca in Venezuela sa se organizeze alegeri prezidentiale in curand.

Cochez a declarat ca dispune de informatii confidentiale potrivit carora, in decembrie 2012, Chavez a intrat in moarte cerebrala iar zilele trecute ar fi fost deconectat de la aparatele de respiratie artificiala.

In acelasi interviu, el a mai spus ca saptamana trecuta Chavez a fost adus din Havana la Caracas, intrucat autoritatile cubaneze nu au dorit sa-si asume o decizie atat de serioasa precum deconectarea de la aparatele care sustineau functiile vitale ale liderului venezuelean. 'Presedintele a fost deconectat, cel mai probabil, de la aparate in urma cu patru zile', a indicat acesta, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.