Toti strainii care se vor muta in Olanda vor fi nevoiti sa semneze un contract prin care sunt obligati sa isi asume respectarea Constitutiei olandeze si statul de drept.

Lodewijk Asscher, ministrul Afacerilor Sociale, a declarat ca vrea sa se asigure ca Olanda are o politica de integrare “calda si interesanta”, insa una care sa fie “clara si intrastingenta”.

"Daca nu vom urma pasii, vom plati un pret enorm", a declarat Asscher pentru publicatia Volkskrant. "Integrarea culturala se destrama si facem pasi in spate in ceea ce priveste felul in care privim homosexualitatea, evreii si femeile. Trebuie sa fim foarte clari in ceea ce face teritoriul acesta atat de bun: libertatea sa fii tu insuti."

Asscher vrea sa se asigure ca fiecare imigrant, inclusiv cei din UE, semneaza ceea ce el a numit un "contract de participare", cand se iregistreaza la autoritatea locala de care apartin, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.