Noul logo turistic al Bulgariei, menit sa promoveze calatoriile in aceasta tara si aflat deja in mijlocul unei controverse, seamana cu cel lansat toamna trecuta de Kargastan.

Cele doua logo-uri au aceeasi forma si culori asemanatoare. Designul interior al logo-ului statutul kargaz reprezinta soarele, apa, muntii, nisipul si vegetatia, elemente prezente si in emblema bulgareasca.

Logo-ul turistic al fostei republici sovietice din Asia Centrala a fost prezentat oficial in septembrie 2012, cu patru luni inaintea Bulgariei.

Emblema kargaza contine expresia "So much to discover!", iar cea a Bulgariei "Discover and share!".

Logo-ul Bulgariei, parte a unei campanii pentru brandul turistic al tarii, a provocat controverse la prezentare, in luna ianuarie, cand criticii au acuzat saracia conceptuala si artistica a acestuia, scrie MEDIAFAX.

Ministerul Economiei, Energiei si Turismului din Bulgaria a platit 1,4 milioane de leva (700.000 de euro) pentru dezvoltarea conceptului si imaginii campaniei de promovare a brandului de tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.