Peste un miliard de asiatici au sarbatorit in noaptea de sambata spre duminica intrarea in Anul Sarpelui, cu petarde, focuri de artificii

Celine Dion a fost prezenta in Beijing si a deschis festivitatile sambata seara, la televiziunea chineza, transmite romanialibera.ro.

In noaptea de sambata spre duminica, cerul s-a luminat de la numeroasele focurile de artificii care au putut fi vazute in intreaga tara, in timp ce oamenii au iesit masiv pe strazi in sunetul a milioane de petarde. Petardele si focurile de artificii sunt destinate alungarii spiritelor rele.

Gala grandioasa de Anul Nou a CCTV, difuzata pe posturile centrale si de majoritatea canalelor regionale din China, precum si prin satelit pe intreaga planeta, este urmarita de sute de milioane de telespectatori din intreaga lume.

Chinezii vor petrece dimineata de duminica in familie, sau la templu, pentru aceasta sarbatoare celebrata in estul si sud-estul Asiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.