Doi romani au fost batuti la Brighton, in sudul Marii Britanii, in timp ce asteptau un autobuz pentru a se intoarce acasa, dupa o noapte petrecuta in oras, agresorii intrebandu-i de unde sunt inainte de a-i lovi, relateaza portalul Brighton and Hove News.

Politia din Sussex sustine ca cei doi romani, in varsta de 21 si, respectiv, 27 de ani, locuiesc in Eastbourne si asteptau autobuzul in momentul in care au fost atacati. Agresorii erau insotiti de doua femei si i-au intrebat pe romani de unde sunt inainte de a-i lovi.

Potrivit MEDIAFAX, politia din Sussex sustine ca atacul, care a avut loc la 25 ianuarie, intre orele 03.00 si 03.30, a fost tratat ca atac rasist in forma agravanta.

"Din nefericire, nu avem descrierea detaliata a agresorilor, dar ambii erau albi", a declarat un purtator de cuvant al politiei.

"Unul era slab, de aproximativ 1,82 metri inaltime, avea in jur de 21 de ani si purta o geaca sport de culoare gri, in timp ce al doilea avea aproximativ 1,80 metri, constitutie medie si in jur de 23 de ani", a adaugat el.

"Nu exista o inregistrare a camerelor de supraveghere cu incidentul, iar la momentul respectiv nu au fost martori oculari. Daca cineva are vreo informatie, il rugam sa sune la politie cat mai repede posibil", a continuat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.