Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, apreciaza ca cei care vor demiterea presedintelui Klaus Iohannis sunt "oameni cu comportament de crima organizata", care sunt preocupati sa-si salveze "propria piele".

"Oamenii se intreaba de ce PSD se ocupa de demiterea presedintelui, de ce vrea sa controleze Justitia, de ce si-a pus in cap sa scoata Romania de pe harta tarilor democratice. Unul dintre raspunsuri este zdrobitor! Tara nu este guvernata, ci este marcata de o incompetenta crasa, acoperita de cinism si preocupare directa pentru a-si salva propria piele din partea unor oameni cu comportament de crima organizata", a declarat Raluca Turcan, vineri, intr-o conferinta de presa.

Raluca Turcan ii solicita presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sa demisioneze din fruntea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

"Solicit public de aici, de la Sibiu si in numele PNL, doua lucruri: demisia domnului Liviu Dragnea, care, in mod evident, pe zi ce trece, face tot mai mult rau Romaniei. Liviu Dragnea nu se califica pentru a ocupa a treia pozitie in statul roman, Liviu Dragnea nu se califica pentru a fi presedintele celui mai mare partid aflat la guvernare (...). Solicit public tuturor parlamentarilor care s-au convins cu fiecare zi ca aceasta guvernare Dragnea - Dancila dauneaza grav Romaniei sa voteze motiunea de cenzura", a mai spus Raluca Turcan.

Potrivit Ralucai Turcan, PNL si USR vor organiza, la Sibiu, un miting de sustinere a presedintelui Klaus Iohannis, pana la finalul acestei luni.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.