Liviu Dragnea a declarat vineri ca plangerea pentru inalta tradare depusa de Ludovic Orban imporiva sa si a premierului Dancila este ”o acuzatie dementa, nu o acuzatie grava”, adaugand ca este convins ca plangerea a fost conceputa la Cotroceni.

”In opinia mea, aceasta sesizare ce a facut-o aceasta unealta a fost redactata la Cotroceni. Cand vom avea textul acestei plangeri vom constata cu totii ca este conceputa la Cotroceni”, a adaugat presedintele PSD, spunand ca demersul a venit ca urmare a ”amenintarilor” lui Klaus Iohannis la adresa Vioricai Dancila.

O sa ne dam seama din textul ei de foarte multe lucrui si ca ce am spus noi in ultima vreme se adevereste. Dorinta lui Klaus Iohannis este de a prelua brutal guvernarea, nesocotind alegerile democratice”, a sustinut Dragnea, potrivit Hotnews.

Intrebat daca si PSD-ALDE are in plan vreo masura similara, el a raspuns ca ”se analizeaza”: ”Oamenii nostri de la juridic nu au capacitatea de a reactiona in cateva ore la o actiune care e pregatita de cateva saptamani in laboratoarele de la Cotroceni.

Se constata ca nu se poate avea nicio relatie cu seful statului, nu putem avea relatii cu cineva care se considera tatucul acestei tari”, a adaugat liderul PSD.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.