Pisicile sunt deseori vedete in mediul online, mai cu seama pentru ca reusesc sa amuze cu grimasele lor dintre cele mai caraghioase. Cea mai recenta felina care a reusit sa distreze internatutii este Nuka, o pisica neagra care a fost surprinsa cand a iesit pentru prima oara in patru ani de zile, pe balcon.

Pisicile sunt recunoscute pentru cat de expresive sunt, mai ales cand sunt surprinse in imagini amuzante. Si de cele mai multe ori se folosesc de ochii si mimica fetei, fara sa isi dea seama, ca sa isi distreze stapani. Asa cum bine observa boredpanda.com.

Cea mai recenta vedeta felina este Nuka, o felina din Finlanda care a iesit pentru prima oara pe balcon. Essi, mandra posesoare a pisicii, a fost suficient de inspirata cat sa imortalizeze momentul care o surprinde in ipostaze caraghioase si sa faca postari pe contul personal de Instagram. A devenit in scurt timp una dintre cele mai populare animale vedete.

Sa iasa pe balcon a fost cea mai buna optiune pentru a lua contact cu exteriorul, pentru ca aceasta se putea retrage in voie de fiecare data cand simtea nevoia. Cum era normal, s-a aratat foarte interesata de pasarile pe care le admira de la distanta.

7.45 A.M. - coffee and fresh air. Nuka is chatty this morning. 💬 #nukathederpycat #nuka #catsofinstagram #cat #cats #blackcat #blackcatsofinstagram #blackcats #finland #derp #meow #vocal #special #finnish

A post shared by Essi (@whererainbowsdie) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.