Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca actuala coalitie o sa-si vada in continuare de programul de guvernare cu toate piedicile puse de seful statului, sustinand ca "Iohannis si ai lui" au blocat "cel putin 18 proiecte de lege" prin atacarea acestora la CCR si trimiterea spre reexaminare in Parlament.

"Imaginea care se transmite in stilul asta nu este o imagine buna pentru Romania. Asta nu inseamna ca prim-ministrul sau Guvernul trebuie sa fie intimidati sau noi, majoritatea parlamentara, sa fim intimidati. O sa ne vedem de treaba, de programul de guvernare, de programul legislativ cu toate piedicile puse. Sunt, cel putin pana acum, i-am rugat pe colegii mei sa finalizeze un inventar, cel putin 18 proiecte de lege care au fost blocate de Iohannis si ai lui, trebuie sa folosesc o expresie care ii este familiara domnului presedinte. Ori majoritatea care il aplauda si care il sustine neconditionat ataca la Curtea Constitutionala, ori Presedintia ataca la Curtea Constitutionala, dupa care se retrimit la examinare, doar-doar legi importante pentru romani, legi care fac parte din programul de guvernare si care ajuta la dezvoltarea economica sa fie intarziate, doar-doar la un moment dat cifrele economice nu or sa fie bune", a afirmat Liviu Dragnea la finalul unei sedinte a conducerii PSD, potrivit Agerpres.

Liderul social-democratilor a adaugat ca "din fericire pentru romani si din pacate pentru presedinte, cifrele economice arata bine in continuare si vor arata" si aceste proiecte de lege vor fi adoptate "cu toate piedicile puse".

"Deci, este o actiune, dupa parerea mea, de sabotaj si de subminare a Guvernului si a activitatii majoritatii parlamentare", a mai declarat Dragnea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.