Premierul Viorica Dancila considera ca ultimele declaratii facute de presedintele Klaus Iohannis la adresa ei sunt amenintari.

"Luati si dumneavoastra declaratiile domnului presedinte si o sa vedeti ca suna a amenintare", le-a declarat Dancila jurnalistilor, luni, la Parlament, potrivit Agerpres.

Intrebata daca se teme de o posibila plangere penala, posibilitate avansata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul a spus: "Atat timp cat domnul presedinte recurge la amenintari, orice este posibil".

"Oricarui om ii este teama de o plangere penala, dar eu sper sa nu se intample acest lucru, pentru ca eu cred in justitie si cred ca toata lumea trebuie sa creada in justitie. Daca mergem pe acest considerent - ca fiecaruia poate sa i se faca o plangere penala -, nu cred ca este un lucru bun. Avand in vedere cele vazute in spatiul public, cele aparute in spatiul public legat de Victor Ponta, caruia i se pregatea o plangere penala, orice este posibil", a adaugat Viorica Dancila.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.