Incredibil 4 Mai 2018 17:13
David Beckham si-a sarbatorit miercurea aceasta ziua de nastere si si-a invitat familia sa ii fie alaturi intr-un restaurant londonez. Din pacate cel mai mare fiu, Brooklyn, care locuieste in New York, lipsea. Acesta a complotat cu mama sa pentru a-i face o surpriza lui David si a reusit sa il emotioneze pana la lacrimi. Victoria a postat un clip video pe contul sau oficial de Instagram cu momentul deosebit, devenind in scurt timp viral.



Pentru David Beckham aniversarea de 43 de ani o sa ramana una memorabila. Mare parte din acest lucru va fi pus pe seama surprizei pe care fiul cel mare, Brooklyn, i-a facut-o. Fostul fotbalist nu avea nici cea mai mica ideea ca acesta tocmai aterizase in oras.

Daca David locuieste impreuna cu Victoria si ceilalti trei copii in Londra, Brooklyn este plecat in SUA pentru a studia. Insa, acesta nu a putut rata ziua tatalui sau asa ca a venit neanuntat in restaurantul unde familia petrecea ziua de nastere a fotbalistului.

Intr-un clip video postat de Victoria Beckham pe profilul sau de Instagram s-a surprins reactia emotionanta a lui David, demonstrand ca sub statutul de vedeta adorata de fani exista un tata care are o relatie superba cu fiul sau. Fanii au remarcat imediat legatura puternica dintre cei doi.

Starul si-a retinut cu greu lacrimile, vizibil surprins, asa cum se poate vedea in video.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.