Dupa ce a recunoscut ca a furat fajitas, mancare mexicana asemanatoare shaormei, in valoare de 1,2 milioane de dolari, un fost angajat al unui Centru de corectie juvenila din Texas a fost condamnat la 50 de ani de inchisoare.

Un fost angajat al unui centru de corectie din Texas a recunoscut ca a furat fajitas in valoare de 1,2 milioane de dolari. Acesta a fost condamnat la 50 de ani de inchisoare.

Politistii au gasit vara trecuta fajitas in frigiderul lui Gilberto Escamilla, care la vremea respectiva era angajat al Departamentului de Justitie Juvenila din Cameron. Barbatul a recunoscut ca a furat si apoi a revandut carnea marinata de-a lungul anilor.

"A fost un act de egoism. A inceput la scara mica si a iesit de sub contro
l. A ajuns la punctul in care nu ma mai puteam controla”, a spus Escamilla in timpul declaratiei sale, potrivit Borwnsville Herald.

Totul a fost descoperit cand 360 de kilograme de fajitas a ajuns la Centrul de Corectie, in timp ce Gilberto Escamilla era liber, desi Centrul nu servea o astfel de mancare.

Barbatul folosea bani guvernamenali pentru a face astfel de comenzi, iar in total acesta ar fi furat 1,25 de milioane de dolari, scrie hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.