Toby este o pisica a carei poveste a devenit virala in momentul in care proprietarul a incercat sa scape de ea. Felina a mers 19 kilometri pentru a se reintoarce acasa, insa stapanul nu a fost deloc impresionat de acest lucru, ba chiar a luat-o si a dus-o la un centru de animale, pentru a o eutanasia.

Felina de 7 ani, pe numele Toby, a fost data spre adoptie de catre stapanii ei, unei persoane aflate la o distanta de 19 kilometri de casa.

Pisica nu doar ca nu s-a adaptat noului camin, dar a si "evadat" din el si a mers 19 kilometri pe jos, pana cand a ajuns la vechea ei casa, in Raleigh, Carolina de Nord. Insa, familia care a crescut-o timp de 7 ani nu a apreciat deloc efortul depus de felina, astfel ca aceasta a fost dusa intr-un local pentru animale cu scopul de a fi eutanasiata. Cei de la Societatea pentru Prevenirea Cruzimii la Animale (SPCA) au fost profund impresionati de poveste si au decis sa-i gaseasca o noua familie. Acum Toby si-a gasit locul alaturi de Michele si copiii ei, dar si de alte doua pisici, alaturi de care se joaca in jurul casei, precizeaza Adevarul.ro

Cu toate ca sistemul imunitar al felinei este slabit, acest lucru nu o va impiedica sa aiba o viata lunga, atat timp cat va fi in atentia unui medic veterinar, prin controale periodice.

„Daca cei care citesc povestea lui Toby vor fi impresionati, le recomandam mai degraba sa actioneze decat sa se multumeasca prin a comenta online. Toby nu ar fi avut un sfarsit fericit daca nu erau volunarii organizatiei noastre. Speram ca povestea ii va inspira pe oameni sa faca donatii sau sa ia in considerare adoptarea unui animal din adaposturi sau sa devina voluntari“, a spus Tara Lyn, managerul de comunicare al organizatiei care l-a salvat pe Toby.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.