O fetita in varsta de cinci ani, din localitatea brasoveana Zizin, a decedat duminica, dupa ce a cazut dintr-o caruta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Luiza Danila.

Echipajul SMURD de terapie intensiva care s-a deplasat la fata locului a gasit-o pe fetita in stop cardiorespirator. Din nefericire, ea nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat decesul, a precizat purtatorul de cuvant.

''Fetita de cinci ani se deplasa duminica, in jurul orei 14.20, impreuna cu familia, cu un atelaj hipo, pe DJ 103A, catre o zona de recreere din apropierea cantonului silvic Zizin. Se pare ca s-ar fi speriat calul si ar fi iesit in fuga de pe drum. Tatal al fi reusit sa coboare iar mama si ceilalti doi copii ar fi fost aruncati din caruta. Numai fetita a ramas si peste ea a cazut unul dintre obloane'', potrivit sursei citate.

Fetita a murit iar membrii familiei au primit ingrijiri medicale la fata locului, dar nu au necesitat internarea in spital. A fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.