Se prea poate ca intr-o zi, o durere cumplita de masea sa iti dea peste cap toate planurile pe care le aveai. Nu este deloc cel mai placut lucru din lume, insa trebuie sa gasesti rapid cele mai bune solutii, pentru ca nimic nu se compara cu o durere crunta de masea. Daca nu faci ceva in cel mai scurt timp posibil, lucrurile se pot agrava, durerea se va amplifica, iar tu vei avea randamentul extrem de cazut la munca, acasa sau in orice alta activitate pe care o practici.

Stii ce ai de facut in cazul in care o urgenta stomatologica te ia pe nepregatite? Daca nu, afli chiar acum, din randurile de mai jos:

Cabinete non-stop

Primul lucru pe care trebuie sa il faci, in cazul in care durerea de masea este ingrozitoare (si colac peste pupaza, se declanseaza fix in toiul noptii) este sa gasesti un cabinet stomatologic cu program 24/24 h. Cauta rapid pe net un astfel de cabinet, pentru ca discutam despre o urgenta, iar urgentele (mai ales cele medicale) trebuie intotdeauna rezolvate in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care nu ai noroc in noaptea respectiva, a doua zi trebuie neaparat sa te duci la dentist, cel mai apropiat posibil, sau la Urgente. Exact, afla ca si aceasta ramura a medicinei dispune de o aripa de Primiri Urgente, exact pentru cazurile ce nu pot astepta dupa o programare, exact cum este cazul tau.

Calmante mereu la indemana

In cazul in care intalnirea cu medicul stomatolog se lasa asteptata, din varii motive, iti recomandam sa ai mereu la indemana calmante pentru ameliorarea durerilor de masea. Tine cont de urmatorul aspect: un calmant nu reprezinta absolut deloc rezolvarea problemei tale, ci iti ofera mai mult timp pentru a putea trece cu bine peste perioada de asteptare. Mai mult decat atat, toleranta organismului la calmante creste rapid, deci nu poti tine in frau la nesfarsit durerea de masea doar prin medicamente.

Banii nu trebuie sa fie o problema

Daca nu ai bani atunci cand problemele incep, nu inseamna ca nu te poti bucura de un tratament stomatologic adecvat, la o clinica foarte buna, in functie de urgenta ta medicala. Poti obtine un credit online rapid, cu termen de rambursare de pana la 35 de zile. O astfel de varianta iti ofera sansa de a apela imediat la serviciile unui dentist de top, pentru ca in acel moment, sanatatea ta nu trebuie sa tina cont de bani.

Iata, asadar, cum trebuie sa gestionezi in mod corect o urgenta stomatologica, pentru ca stim cat de dureroasa poate fi o noapte in care maseaua de minte nu te lasa in pace. De aceea, tehnologia si calmantele sunt aliatul tau de nadejde, pentru a rezolva rapid aceasta problema. Orice ai face, trebuie sa tii cont de un lucru: preventia te scapa mereu de dureri aparute in toiul noptii, asa ca fa-ti un obicei din a merge cu regularitate la dentist!


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.