O persoana a decedat, noua raniti au fost dusi la spital, unul dintre ei fiind transportati cu elicopterul la Bucuresti, iar alte cinci persoane au refuzat transportul la spital, in urma unui accident care s-a produs joi dimineata pe DN 6, in zona localitatii Bujoreni, informeaza ISU Teleorman.

Un accident rutier produs in judetul Teleorman, intre Draganesti de Vlasca si Bujoreni, s-a soldat cu victime multiple, in urma coliziunii intre un microbuz transport persoane si un autoturism.

Au fost alertate si trimise spre locul accidentului o descarcerare, o autospeciala de stingere, 3 echipaje de prim-ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ si 2 autospeciale pentru victime multiple, fiind activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Teleorman.

"In microbuz se aflau 12 persoane. Fortele de interventie au fost suplimentate pe timpul operatiunilor de salvare, la fata locului ajungand 5 ambulante SAJ, 4 SMURD, 1 ATPVM (autospeciala pentru transport personal si victime multiple, n.r.) si un elicopter SMURD cu medic. Medicul de pe elicopter a coordonat operatiunile medicale si a asigurat triajul persoanelor ranite'', informeaza ISU Teleorman.
Conform IPJ Teleorman, soferul autoturismului care circula pe DN 6 dinspre Bucuresti spre Alexandria a patruns pe contrasens si a intrat in microbuz.
"Soferul autoturismului care circula pe DN 6 dinspre Bucuresti spre Alexandria a patruns pe contrasens si a intrat in microbuz. Soferul autoturismului a decedat in accident. De asemenea, sapte persoane sunt ranite", a precizat Teodora Dragole, purtatorul de cuvant al IPJ Teleorman.
Ranitii au fost stabilizati la fata locului astfel incat sa fie transportati spre spitale, unul dintre acestia fiind trimis cu elicopterul la o unitate medicala din Bucuresti, informeaza ISU Teleorman.

Un alt ranit va fi transportat tot la un spital din Bucuresti, iar restul persoanelor ranite vor fi duse la Spitalul Judetean Alexandria, scrie Agerpres.

Conform sursei citate, toate cele opt persoane ranite sunt constiente si stabile, cu multiple traumatisme.

''Cauza accidentului urmeaza a fi stabilita de Politie in urma cercetarilor'', mai precizeaza ISU Teleorman.

''Bilant final accident: 15 persoane implicate in accident, 5 au refuzat transportul la spital, 6 au fost transportate la Spitalul Judetean Alexandria, 3 la spitalele din Bucuresti (1 cu elicopterul si 2 cu ambulantele de terapie intensiva ale ISU MB) si 1 persoana decedata (soferul autoturismului)'',
precizeaza ISU Teleorman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.