Proprietarul unei locuinte din Marea Britanie a chemat politia dupa ce s-a intors acasa si a constatat socat ca in cada sa facea baie un intrus.

Politia din comitatul Staffordshire a declarat ca agentii au fost chemati la o adresa din Stoke-on-Trent, insa la sosirea lor "barbatul gol a fugit de pe proprietate". El a fost arestat la scurt timp dupa aceea.

Proprietarul locuintei le-a povestit politistilor ca intrusul "isi preparase o bautura si bea din ea" in timp ce statea in cada aflata intr-o baie de la etaj.

Protagonistul evenimentului descris de politie drept "un episod foarte neobisnuit", un barbat in varsta de 36 de ani, nu avea o adresa stabila si a fost retinut sub suspiciunea de spargere, insa a fost ulterior eliberat fara a fi pus sub acuzare.

"Acesta a fost un episod foarte neobisnuit si unul pe care nu il vedem in fiecare zi. As dori sa ii asigur pe locuitori ca acesta a fost un incident complet izolat si ca nu au niciun motiv sa se alarmeze", a declarat inspector Karen Stevenson, comandantul departamentul de politie din Stoke.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.