Richard Osborn-Brooks, un pensionar in varsta de 78 de ani din Londra a fost arestat dupa ce a injunghiat mortal un hot care intrase in locuinta sa. 

Doi barbati au patruns in locuinta batranului din sud-estul Londrei, miercuri dimineata.

Unul dintre hoti, inarmat, a fost surprins de proprietar in timp ce se afla in bucatarie. Intre cei doi a pornit o lupta, in urma careia batranul l-a injunghiat mortal pe hot.

Politistii au ajuns la fata locului, iar o ambulanta l-a transportat pe barbatul in varsta de 38 de ani, care venise sa fure, la spital. Acesta a murit cateva ore mai tarziu.

Proprietarul a fost si el ranit la mana si a fost arestat pentru crima.

Batranul se afla, in prezent, in custodia politiei.

Cel de-al doilea hot a reusit sa fuga din locuinta, nu inainte de a incerca sa isi salveze complicele.

"Un barbat de culoare incerca sa il traga pe celalalt de pe jos, dar nu a reusit. M-a vazut apoi cand ma uitam pe fereastra si a fugit. Hotul care a murit era intins pe podea si sangera. Oamenii vorbesc despre o surubelnita, dar eu cred ca ranile au fost provocate de cutit. Politia si ambulanta au sosit repede. Paramedicii au incercat sa il resusciteze pe hot timp de zece minute, dar nu au reusit", a declarat un vecin, potrivit metro.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.