O functionara, angajata a Directiei de Finante Buzau, a fost prinsa in flagrant, in timp ce lua mita de la un politist local. Femeia a fost plasata sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile. 

Functionara a acceptat mita pentru a solutiona cererea de restituire a taxei de prima inmatriculare auto.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau au stabilit ca femeia in varsta de 50 de ani a luat mita 400 de lei, de la un politist local, pentru a-i solutiona favorabil cererea de restituire a taxei de prima inmatriculare.

Politistul local a fost cel care a sesizat DGA Buzau.

”Actiunea de flagrant a fost organizata in urma denuntului depus de politistul local la D.G.A. – S.J.A. Buzau. Fata de suspecta in cauza a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 zile, cercetarile continuand sub aspectul comiterii infractiunii de luare de mita”, se arata in comunicatul remis marti de DGA, potrivit Opinia Buzau.

Oamenii legii au descins luni dupa-amiaza la Fiscul din Buzau si au dus-o pe femeie la audieri.

Se pare ca nu este prima oara cand angajata are astfel de probleme, confruntandu-se cu situatii asemanatoare si cand lucra la Serviciul de Executari Silite si facea munca de teren.

Atunci functionara a fost mutata la biroul de restituire a taxei auto, dupa ce a platit institutiei prejudiciul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.