"Preocuparea exclusiva pentru ciuntirea rapida a legilor justitiei ne demonstreaza cat se poate de clar ca PSD si ALDE au ajuns la guvernare pentru a-i apara pe corupti si infractori", arata Raluca Turcan intr-o postare pe Facebook.

"Dimineata ca harnicii! PSD-ALDE urgenteaza adoptarea legilor justitiei.

Graba cu care PSD-ALDE a reinceput astazi, dis-de-dimineata, modificarea legilor justitiei, declarate neconstitutionale de CCR ca urmare a sesizarilor PNL, ne arata ca latul se strange din ce in ce mai tare. Pentru a mutila legile justitiei sunt in stare sa se trezeasca cu noaptea-n cap si sa stea la Parlament pana tarziu in noapte.

Dragnea si Tariceanu au ingropat solicitarea PNL de a astepta un punct de vedere de la Comisia de la Venetia si de a relua dezbaterile reale, cu toti actorii implicati, peste cateva saptamani.

Atacurile din ultimele zile la statul de drept, din platourile TV, s-au mutat in Parlament. Prin votul de astazi, majoritatea PSD-ALDE-UDMR decredibilizeaza Parlamentul, ataca justitia si injoseste mii de magistrati corecti care lucreaza in interesul Romaniei. Facem un ultim apel la ratiune si respectarea legii si a angajamentelor luate de Romania pe plan international (MCV)", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.