O batrana in varsta de 79 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost aruncata de la etajul 10. Pensionara era imobilizata in scaun cu rotile. Se pare ca cel care ar fi aruncat-o este chiar nepotul sau, un tanar de 23 de ani. 

Principalul suspect in acest caz este nepotul femeii, in varsta de 23 de ani, care si-a batut si bunicul de 80 de ani, in aceeasi zi. Batranul a fost transportat in stare grava la spital.

Batrana a fost gasita inconstienta si plina de rani. Medicii i-au aplicat manevrele de resuscitare, insa nu au reusit sa ii salveze viata.

"S-a conturat infractiunea de omor. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj. Cercetarile se efectueaza sub coordonarea unui procuror de la Parchet”, a declarat, pentru Libertatea, ag. Sef principa Traian Morar, purtator de cuvant al IPJ Cluj", potrivit Dejeanul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.