Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari ca urmeaza si alte episoade din seria de dezvaluiri pe care le-a facut marti seara.

"Aseara a fost doar primul episod, aveti rabdare", a spus miercuri, la Palatul Parlamentului, Liviu Dragnea, intrebat in legatura cu numirile in Guvernul Ponta.

In ceea ce priveste acuzatiile aduse de Victor Ponta, el a afirmat: "Ii las sa se afunde si mai mult".

Marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca fostul lider al partidului, Victor Ponta, ar fi stabilit lista membrilor Guvernului sau impreuna cu directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior. El a afirmat, la Antena 3, ca, imediat dupa caderea Guvernului Ungureanu, ar fi convenit cu Victor Ponta si cu liderul PNL, Crin Antonescu, sa discute in comun componenta viitorului guvern, insa a doua zi Ponta ar fi prezentat lista ministrilor intocmita cu "George Maior si cu altii".

Fostul premier Victor Ponta a negat acuzatiile liderului PSD, referitoare la formarea primului guvern USL. "L-am avertizat pe Dragnea Mincinosul ca de cate ori el spune o minciuna despre mine eu spun 5 adevaruri despre el'', a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.