Fostul presedinte Traian Basescu a scris, miercuri, pe Facebook, ca prezenta lui la comisia SRI nu este necesara, deoarece coalitia PSD-ALDE a respins solicitarea lui Liviu Dragnea de a fi audiat.

Iata postarea fostului presedinte Traian Basescu:

"In mod repetat, Liviu Dragnea a cerut public sa fie audiat la Comisia SRI, afirmand ca vrea sa spuna adevarul despre relatia sa cu “statul paralel”, despre intalnirile bisaptamanale la tenis de la baza lui Pescariu si vila T 14, despre chefurile de la vila K2, despre taiatul porcului de craciun la vila T 14, despre mangaiatul ghipsului lui Kovesi, despre vinul rosu preferat de Coldea si mai ales sa vorbeasca despre modul in care se faceau si se prioritizau dosarele baronilor PSD si nu numai.

Desi Dragnea se perpeleste si nu poate dormi de grija celor ce are de marturisit/denuntat, majoritatea PSD - ALDE din comisia SRI, prin vot, a respins solicitarea lui Dragnea de a fi audiat.

Si daca ce poate marturisi Dragnea despre intalnirile, chefurile si meciurile de tenis de la vilele SRI, la care a participat alaturi de Maior, Ponta, Coldea, Dincu, Kovesi, Georgescu, Ghita si alti inalti reprezentanti din magistratura si servicii secrete, nu prezinta interes pentru onorabila majoritate din comisia SRI, de ce as crede ca prezenta mea la comisie ar fi necesara sau utila?

Asa ca, dragi parlamentari din comisia SRI, cautati-ma dupa ce il audiati pe Dragnea. Nu vedeti ca bietul Daddy isi rupe hainele de pe el pentru ca ati refuzat sa-i primiti spovedania?
Salvati-l pe Daddy!",
a scris el, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.