Rosangela Almeida dos Santos, o femeie in varsta de 37 de ani din Brazilia a fost ingropata de vie, din greseala, pe 28 ianuarie. 11 zile mai tarziu, oamenii i-au auzit tipetele si au alertat autoritatile. 

Rosangela Almeida dos Santos a facut infarct si a fost declarata moarta de medici, pe 28 ianuarie 2018, fiind inmormantata a doua zi.

Pe 9 februarie, oamenii care locuiesc in apropierea cimitirului au auzit tipete disperate si zgomote venind dinspre mormantul femeii, astfel ca au anuntat autoritatile.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au deschis sicriul si au constatat, din nou, ca femeia era moarta. Totusi, spun martorii, ea avea trupul cald, semn ca decesul s-a produs cu putin timp inainte.

Rosangela s-a luptat sa fie auzita, dovada stand ranile pe care le avea pe corp, dar si zgarieturile de pe capacul sicriului si cuiele scoase.

"A incercat sa deschida capacul. Cuiele cu care a fost batut sicriul erau scoase si avea rani la maini, ca si cum ar fi incercat sa iasa", a declarat mama femeii, potrivit DailyMail.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a desfasurat incidentul.

De asemenea, spitalul a mentionat ca va pune la dispozitia anchetatorilor toate documentele necesare pentru rezolvarea cazului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.