Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la DNA, unde a fost audiat ca martor in dosarul Tel Drum, ca s-a lamurit toata lumea ca el nu a facut denunt impotriva lui Liviu Dragnea.

"M-au intrebat un singur lucru, daca ma simt amenintat de Dragnea cu hartiile alea si le-am spus ca nu. S-a lamurit chestia asta, ca nu am formulat niciun denunt, s-au lamurit si avocatii, sunt sase avocati foarte draguti. A durat mult partea de redactare (...). E prost, pe bune, Dragnea, ca chiar nu i-am facut nimic. De ce minte despre mine? Chiar ma enerveaza”, a spus Ponta la iesirea de la DNA, potrivit News.ro.

Intrebat daca isi mentine opinia ca Dragnea ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor, dar si de la sefia PSD, Dragnea a spus, ironic: "A, nu, trebuie sa ramana acolo pana se intelege cu Kovesi si cu Iohannis, ca ati vazut ce prieteni sunt".

De asemenea, fostul premier a fost intrebat de jurnalisti, la iesirea de la DNA, despre acuzatiile fostului deputat Vlad Cosma privind masluirea de catre procurori a dosarului "Tony Blair", in care el este cercetat alaturi de Sebastian Ghita. "Bineinteles ca a fost masluit, este evident ca a fost masluit dosarul", a sustinut Ponta.

El a fost audiat la DNA ca martor in dosarul Tel Drum. ”Poate o sa-mi aduca noroc, ca ati vazut ca martorii in dosarul asta, unul e sef la ANCOM, unul e ministru de Finante”, afirma Ponta la sosirea la DNA.

Citeste si: Ponta: Am primit dovada ca am fost chemat martor la DNA. Iarasi Dragnea a mintit cu nerusinare!


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.