Un pensionar din judetul Iasi a fost despagubit cu 10.000 de lei de conducerea unei farmacii, dupa ce a alunecat pe gheata de la intrarea in cladire. 

In urma cu trei ani, barbatul, atunci in varsta de 68 de ani, a iesit din farmacie, a coborat pe rampa pentru persoanele cu handicap, s-a dezechilibrat si a cazut, rupandu-si mana. Rampa era realizata din gresie peste care s-a depus zapada, care nu fusese curatata.

Barbatul a dat farmacia in judecata, explicand ca, in momentul incidentului, ar fi cerut ajutorul angajatilor farmaciei, dar nu a primit decat un sfat din partea lor, acela de a lua un taxi si de a merge la spital.

Batranul a stat trei ore la Unitatea de Primire Urgente, apoi a fost operat, avand nevoie de 50-55 de zile de ingrijiri medicale.

Reprezentantii farmaciei se apara, spunand ca batranul este vinovat pentru intamplare, intrucat "dupa ce a iesit din famacie, a folosit in mod gresit rampa pentru a cobori, si nu scara din fata cladirii, cu men­tiunea ca ambele portiuni erau proaspat curatate de angajatii farmaciei", se arata in motivarea instantei, potrivit digi24.ro.

Judecatorul a decis ca angajatii farmaciei ar fi trebuit sa previna astfel de incidente si trebuie sa plateasca pentru suferinta batranului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.