Un barbat din Capitala, in varsta de 40 de ani, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, pentru ca a incalcat un ordin de protectie.

Politistii l-au surprins pe barbat pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei, in timp ce o insulta pe femeia care obtinuse masura de protectie.

Barbatul avea obligatia ca timp de patru luni sa nu se apropie de ea la mai putin de 100 de metri, scrie stiri.tvr.ro. El va fi dus in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

In urma cu aproape o saptamana, tot in Capitala, un barbat si-a ucis fosta sotie, directoarea unei gradinite private din zona Iancului, chiar in biroul institutiei, desi femeia avea un ordin de protectie. Cei doi aveau doi copii impreuna, iar barbatul nu se putea impaca cu gandul divortului si isi ameninta des fosta sotie, pe care a si lovit-o cu o bata in baseball, in toamna anului trecut. Atunci, ea a obtinut un ordin de restrictie, de care insa fostul sot nu a tinut cont.

Potrivit Politiei Romane, in 2017, s-au inregistrat peste o mie de cazuri de nerespectare a ordinelor de protectie, iar politistii au deschis dosare penale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.