O strabunica din judetul Covasna este suspectata ca si-a ucis stranepotul si l-a ingropat. Atat femeia in varsta de 81 de ani, cat si mama copilului sunt diagnosticate cu boli psihice. 

Erdely Mikes Judit Renata in varsta de 26 de ani a adus pe lume un copil duminica dupa-amiaza, in satul Capeni din judetul Covasna, fiind asistata de bunica sa, Bandi Varvara.

La un moment dat, bunica femeii a facut o groapa in curte si l-a pus pe bebelus, aruncand pamant peste el, fara stirea mamei.

Erdely a aflat despre cele intamplate abia a doua zi si a fugit spre locul unde fusese ingropat bebelusul, insa era prea tarziu.

Anchetatorii ajunsi la fata locului au gasit trupul copilului devorat de animalele salbatice.

Autoritatile au demarat o ancheta, iar femeia in varsta de 81 de ani este internata intr-o sectie de psihiatrie si va fi supusa unor expertize medicale. Ambele femei sufera de schizofrenie, dar nu isi iau tratamentul.

"Inceperea urmaririi penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate in nicio situatie sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”, se arata in comunicatul de presa transmis de procurori, potrivit stirileprotv.ro.

Femeia de 81 de ani risca o pedeapsa intre 13 si 26 de ani, pentru omor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.