O romanca in varsta de 44 de ani a fost omorata in Londra. Din primele informatii, se pare ca ucigasul este tot un roman, cu care femeia avusese o relatie. 

Femeia, pe nume Elisabeta Lacatusu, a fost gasita pe strada, cu gatul taiat, pe data de 3 ianuarie, intr-o zona din estul Londrei.

Din primele cercetari reiese ca cel care ar fi comis crima este un barbat din Vaslui, in varsta de 45 de ani, Genu Armeanu. Acesta ar fi avut o relatie cu victima dar cei doi s-au despartit, iar ea si-a refacut viata alaturi de patronul restaurantului la care era angajata, potrivit Stirileprotv.ro.

Romanul a injunghiat-o de zece ori in piept, apoi i-a taiat gatul.

Femeia nu a putut fi salvata de echipajele medicale ajunse la fata locului.

"Conform informatiilor comunicate de autoritatile britanice, persoana decedata este cetatean roman. Decesul a survenit in urma unor rani provocate prin injunghiere, ancheta fiind in curs de desfasurare", au declarat surse ale Ministerului Afacerilor Externe.

Dupa ce a comis crima, barbatul s-ar fi intors acasa, fara a spune ce s-a intamplat. Femeia era tot din Vaslui si se mutase in Londra, unde si-a gasit un loc de munca, impreuna cu fetele ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.