O romanca in varsta de 29 de ani a fost tinuta in sclavie si violata timp de 10 ani de un barbat italian, in varsta de 52 de ani. In acest timp, femeia a nascut doi copii, fara sa primeasca asistenta medicala. 

Femeia a ajuns in Italia in urma cu zece ani, cand avea 19 ani, in cautarea unui loc de munca, si a fost angajata in Lamezia, ingrijitoare pentru o batrana.

La scurt timp, dupa moartea batranei, tanara a inceput sa fie abuzata sexual de catre fiul acesteia, care a izolat-o si i-a interzis orice relatie sociala. Dupa ce a fost tinuta prizoniera in mai multe locuinte, romanca a fost sechestrata in localitatea Gizzeria, in beciul unei case darapanate, printre sobolani si gandaci, fara apa, toaleta sau lumina si cu cutii de carton servind drept pat. Pentru a o impiedica sa fuga, barbatul a incuiat usa cu lanturi.

Cazul romancei a fost facut public de ziarul Corriere della Sera, care descrie ca femeia a fost obligata sa manance excremente si mancare stricata si a fost violata, chiar si in timpul celor doua sarcini.

"A fost o scena de film horror, aceea pe care au vazut-o carabinierii din localitatea Gizzeria, cand au ajuns pe campul unde locuia Aloisio Francesco Rosario Giordano, de 52 de ani, care a fost oprit pentru un control in timp ce se afla la bordul unui autovehicul MotoApe, impreuna cu fiul sau de 9 ani. Starea in care se afla copilul, murdar si subnutrit, a trezit suspiciuni carabinierilor care au vrut sa vada in mod clar situatia familiala a barbatului", informeaza Corriere della Sera, potrivit Rotalianul.com.

Carabinierii au insistat sa il insoteasca pe italian in locuinta sa, chiar daca barbatul insista ca nu are o locuinta. Ajunsi la fata locului, oamenii legii au descoperit o baraca realizata din placi si deseuri, in interiorul careia se afla o femeie romanca in varsta de 29 de ani impreuna cu fiica sa de trei ani.

Corriere della Sera scrie ca femeia era legata de pat, in lanturi, era plina de vanatai, murdara si infometata.

Cercetarile au aratat ca tanara traia in aceste conditii de zece ani, dupa ce sotia lui Giordano, pentru care romanca lucra ca badanta, a murit.

Romanca le-a declarat carabinierilor ca in cei zece ani nu a avut acces la lumea exterioara si a fost nevoita sa dea nastere celor doi copii in captivitate. Mai mult, micutii au fost batuti si obligati sa asiste si la bataile pe care le suferea mama.

"In 30 de ani de activitate profesionala nu am vazut un astfel de caz", a declarat procurorul Salvatore Curcio, din Lamezia, care a ordonat ca italianul sa fie arestat imediat.

Citeste si:
Monica Tatoiu, decizie radicală după ce o româncă a fost ucisă de...
Monica Tatoiu, decizie...

Femeia si cei doi copii au fost luati in grija autoritatilor, in timp ce italianul a fost arestat pentru violenta domestica, sclavie si agresiune sexuala agravata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.