Doua adolescente in varsta de 16 ani din Vaslui au reclamat la Parchet ca au fost sechestrate si violate de un politist si de alti doi barbati. Totul s-ar fi petrecut in mai multe locuri de pe Valea Prutului. Agentul este cercetat disciplinar. 

Politistul si alti doi barbati sunt cercetati acum de procurori pentru viol si lipsire de libertate, dupa ce le-ar fi sechestrat si abuzat sexual pe cele doua adolescente in varsta de 16 ani.

Minorele sustin ca violurile ar fi avut loc in mai multe locuri de pe Valea Prutului, respectiv in satele Lunca Banului si Vetrisoaia.

Politistul acuzat este agent in cadrul Politiei Vetrisoaia, iar cele doua fete au domiciliile in Valeni si Muntenii de Sus. Adolescentele se aflau la Vetrisoaia si Lunca Banului pentru a petrece ziua Sfintilor Mihail si Gavril.

”In plangerile depuse la unitatea de Parchet din Husi, cele doua minore reclama ca au fost sechestrate si violate de trei barbati, unul dintre acestia avand calitatea de politist. In aceste conditii, cercetarile au fost preluate de catre prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Husi. Deocamdata, se fac cercetari pentru a se stabili daca cele sesizate sunt reale”, a declarat, luni, pentru Libertatea purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, Antonela Palie, potrivit Libertatea.ro.

Cazul a ajuns in atentia conducerii Politiei Judetene Vaslui, care a declansat o ancheta disciplinara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.