Un taximetrist a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, marti, dupa ce un copac a cazut peste masina sa, din cauza vantului puternic, pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala. In taximetru se aflau si trei pasageri, care au refuzat transportul la spital, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza, pe bulevardul Dinicu Golescu, pe sensul catre Gara Basarab, unde un copac a cazut peste liniile de inalta tensiune, apoi s-a prabusit peste un taximetru aflat in mers, in care erau trei pasageri.

Taximetristul a suferit o contuzie cervicala si a refuzat transportul la spital, insa ulterior el a fost preluat de o ambulanta SMURD si transportat la o unitate medicala. Niciunul din cei trei pasageri nu a fost ranit in urma incidentului.

La aceasta ora, la fata locului intervin echipaje de pompieri, iar traficul rutier este blocat in zona, fiind deviat de la intersectia cu strada Vespasian catre Gara Basarab.

Sase copaci au cazut peste masini, in ultimele ore

Tot din cauza vantului puternic, sase copaci au cazut peste masini, in prima parte a zilei de marti. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin, pompierii au intervenit in sase zone din Capitala, unde din cauza vantului puternic sase copaci au cazut peste masini. El a precizat ca cinci autoturisme au fost avariate, fara a exista victime.

Incidentele au avut loc in diferite zone din Capitala, inclusiv in centru, pe bulevardul Dacia si pe strada Batistei.

Bucurestiul se afla marti sub avertizare cod galben de vant puternic si ploi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.