Un tanar de 23 de ani, eliberat din inchisoare in luna august a acestui an, a fost prins ieri dupa-amiaza in judetul Ilfov cu o arma asupra sa, dupa ce tocmai jefuise o casa. Politistii au fost nevoiti sa traga cu pistoalele pentru a-l prinde.

Tanarul a fost surprins, luni, cand incerca sa sara gardul unei locuinte, avand asupra lui trei genti voluminoase. Politistii l-au somat, dar individul a devenit recalcitrant si a inceput sa fuga, astfel ca oamenii legii au tras doua focuri de arma fara sa-l raneasca. In cele din urma tanarul a fost retinut.

Prejudiciul estimat de politisti in acest caz este de 7.000 de lei.

Tanarul iesise din penitenciar la sfarsitul lunii august, dupa ce ispasise o condamnare tot pentru spargeri de locuinte.

Potrivit datelor oficiale, peste 80 la suta dintre detinuti eliberati recidiveaza si se intorc in penitenciare, scrie Digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.