Un barbat in varsta de 62 de ani a murit sambata seara, dupa ce a fost batut de un prieten in varsta de 58 de ani, cu care mergea la pescuit, scandalul pornind dupa ce victima l-a acuzat pe agresor ca i-ar fi furat o mulineta, iar acesta a inceput sa-l loveasca cu o coada de matura, iar apoi si cu pumnii, barbatul fiind retinut pentru fapta sa in cursul noptii.

Potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, cei doi barbati s-au intalnit sambata, la locuinta celui in varsta de 58 de ani, de pe strada Theodor Burada din municipiul Constanta si au consumat bauturi alcoolice.

La un moment dat, ei s-au despartit, victima a plecat catre locuinta sa, iar pe drum si-a adus aminte ca barbatul respectiv i-ar fi furat o mulineta.

El s-a intors la locuinta prietenului sau si a inceput sa-l acuze pe acesta de furt si sa-l injure, scrie News.ro.

Barbatul a povestit anchetatorilor ca in acel moment nu l-a recunoscut ca e colegul sau de pescuit, a pus mana pe o coada de matura si a inceput sa-l loveasca, iar dupa ce acesta a cazut i-a mai dat si cativa pumni.

Cand si-a dat seama ce a facut, el a mers la un vecin pe care l-a rugat sa sune la 112.

La fata locului au ajuns echipaje de politie si de ambulanta. Deoarece victima intrase in stop cardiorespirator, cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare. In ciuda eforturilor depuse, in cele din urma a fost constatat decesul. Trupul victimei a fost dus la morga pentru necropsie.

Agresorul si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, el fiind retinut pentru 24 de ore in cursul noptii.

Cei doi barbati se cunosteau de 40 de ani si obisnuiau sa mearga deseori la pescuit impreuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.