Merita sa platesti un pret atat de mare pentru a scapa de kilogramele nedorite? O femeie povesteste cum a ramas muta timp de 10 luni din pricina unei diete extreme.

Terri Keith, in varsta de 30 de ani, din Belfast, Islanda de Nord, vorbeste despre cum a resit sa slabeasca cu ajutorul unei diete de tip yo-yo, care insa a determinat internarea sa la spitalul Royal Victoria cu malnutritie.

Dupa ce a fost supraponderala ani la rand si dupa ce a incercat o multime de diete, femeia reusit sa treaca de la masura 16 la 6 intr-o jumatate de an, consecintele insa fiind destul de grave.

Nu a putut vorbi timp de 10 luni, medicii fiind de parere ca de vina a fost stresul extrem la care a fost supus corpul, scrie digi24.ro.

"M-am trezit intr-o dimineata si pur si simplu nu mai puteam vorbi. Medicii mi-au facut teste, dar nu era o cauza fizica. Am inceput terapia de vorbire. Medicii mi-au spus ca este din cauza stresului la care mi-am supus corpul si mintea, slabind atat de repede. A fost infricosator", explica Terri.

"Era minunat pentru ca slabeam repede, dar nu ma hraneam corect pentru exercitiile fizice pe care le faceam, asa ca am inceput sa-mi pierd vocea si a inceput sa-mi cada parul", a mai spus ea, citata de metro.co.uk.

Dupa ce a reusit sa se puna pe picioare, femeia a apelat la sfaturie unui nutritionist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.